Cuida la teva parella

Cuida la teva relació de parella

Taller per sentir-te més connectat amb la teva parella. 

Com cuidar el NOSALTRES, la relació de parella per estar millor, amb més sintonia, sentir que anem a una.

Vols guanyar proximitat, augmentar la confiança i aprendre com cuidar la relació de parella? Aquest taller és per a tu perquè donarem eines per construir i mantenir una relació de parella més saludable, agradable, còmode i que ens generi més felicitat?

El dia a dia, ens fa perdre consciència que cal cuidar la relació de parella. Deixem que tot passi per davant de la parella i ens hi dediquem 10 minuts abans d'anar a dormir. El temps que ens dediquem no és de qualitat perquè ja estem cansats de tot el dia i només tenim ganes d'anar a dormir. Aleshores és quan comencen a notar que la relació no va bé, notem que l'altre no ens fa cas, que ja no passem moments plegats, ens comencem a sentir sols i ens sentim emocionalment distants.

Perquè això no ens passi cal tenir present la parella i dedicar-s'hi, tota relació necessita que la cuidem i ens hi dediquem perquè ens aporti.

De què parlarem?

Parlarem de com millorar la comunicació i la relació, per sentir-nos més satisfets, estimats, que funcionem com un equip i per millorar la proximitat emocional. Augmentar la confiança amb la parella per poder incorporar noves converses amb temàtiques més intimes on poder expressar el que se sent, el que necessitem, el que volem construir plegats o parlar de com estem.

Si ens sentim més propers a la parella, és més senzill tenir moments d'intimitat i que aquests siguin més plaents per a tots dos. Una relació de parella s'ha de construir amb algú que t'atraus, t'entens, t'estimes i compartiu un projecte comú.

Qui farà el taller?

Tot això ho farem de la mà de la Carlota Iglesias psicòloga i terapeuta de parella especialitzada amb infidelitats. En aquest taller de parella us proposo abordar diversos elements importants de la parella que si no es tenen en compte, poden malmetre la relació. Alhora vull que sortiu del taller amb forces eines i elements clars per començar a posar en marxar.

Preu: 50 euros per persona, Si véns amb la teva parella, ella paga la meitat.

 

 

Llena por favor el siguiente formulario para inscribirte en este evento.

Escribe cualquier duda o comentario que tengas y en seguida nos pondremos en contacto.

Campo requerido
Validating files
0%

A los efectos de lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter PersonalCEPFAMI informa a sus pacientes de la existencia de un fichero automatizado y cifrado para preservar la confidencialidad de los datos, que contiene datos de carácter personal cuya única finalidad es la de gestionar los servicios ofrecidos, así como enviar información por cualquier medio, incluido el correo electrónico. CEPFAMI, asume su responsabilidad respecto a los datos contenidos en este fichero.